Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Οι εργαζόμενοι του ΕΣΔΝΑ στον Χυτά Φυλής έβγαλαν μια ανακοίνωση η οποία κάνει αναφορά σε παραβατικότητα υπαλλήλων και του Δήμου Αμαρουσίου.


Μαρούσι 9/10/2017 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι εργαζόμενοι του ΕΣΔΝΑ στον Χυτά Φυλής έβγαλαν μια ανακοίνωση η οποία κάνει αναφορά σε παραβατικότητα υπαλλήλων και του Δήμου Αμαρουσίου.
Σύμφωνα, λοιπόν, με αναφορά συναδέλφου στον Χυτά Φυλής , δύο οχήματα του Δήμου Αμαρουσίου με λευκές πινακίδες πραγματοποίησαν το πρώτο επτάμηνο του 2017 χίλια δρομολόγια απορριμμάτων, μεταφέροντας απόβλητα, τα οποία, όπως διαπίστωσαν ο ίδιος και ο επόπτης βάρδιας, δεν είχαν καμία σχέση με δημοτικά απορρίμματα. Ερωτήματα δε για τον τόπο φόρτωσης προκαλεί η αποκάλυψη ότι τα εν λόγω οχήματα προλάβαιναν να εισέλθουν στον ΧΥΤΑ σε χρόνο που δεν επαρκούσε για την μετάβασή τους στον Δήμο, την επαναφόρτωση και την επιστροφή τους .

Από την Ανακοίνωση των εργαζομένων στον Χυτά φυλής προκύπτουν τα παρακάτω ερωτήματα :
1. Τα οχήματα ιδιοκτησίας Δήμου Αμαρουσίου γιατί μέχρι και σήμερα κυκλοφορούν με συμβατικές λευκές πινακίδες και όχι κρατικές
2. Με ποιο τρόπο γίνετε η συντήρηση και η χορήγηση καυσίμου .
3. Ποιος δίνει εντολή στους υπαλλήλους του Δήμου και εκδίδει (αν εκδίδει διαταγή πορείας ) προκειμένου να χρησιμοποιηθούν τα παραπάνω οχήματα .
Από την συγκεκριμένη ανακοίνωση των εργαζομένων του ΕΣΔΝΑ διαβάζουμε ότι τα δυο παραπάνω οχήματα του Δήμου Αμαρουσίου πραγματοποίησαν 1000 δρομολόγια το πρώτο 6μηνο του 2017 απόβλητα που δεν έχουν σχέση με Δημοτικά Απορρίμματα .Εύλογα προκύπτουν τα παρακάτω :
4. Ποιος ο τόπος φόρτωσης ?
5. Ζητήθηκε η ψηφιακή καταγραφή εισόδου εξόδου στην Αττκη Οδό και την χωματερή ?
6. Ποια είναι η οικονομική επιβάρυνση του Δήμου για το συγκεκριμένο διάστημα αλλά και πέραν αυτού .?
  1. Θα ζητήσει ο Δήμος την επιστροφή των χρημάτων αν αποδειχθεί ότι τα απορρίμματα που μετέφεραν δεν ανήκουν στον Δήμο μας και θα διατάξει ΕΔΕ ?
  2. Τέλος ζητάμε να μας απαντήσετε αν για άλλα τα παραπάνω έχει ενημερωθεί η Διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου και σε ποιες ενέργειες έχει προβεί 
    H Ανακοινωση των εργαζομενων στον ΕΣΔΝΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου